15 C
București
duminică, 21 aprilie 2024 - 21:26
No menu items!

Care e adversarul ARD

spot_img

Mihai Răzvan Ungureanu susţine că adversarul principal al ARD nu este USL, care se prăbuşeşte singură, oricum, ci timpul, întrucât în perioada rămasă până la alegeri Alianţa trebuie să demonstreze că reprezintă alternativa serioasă la guvernare.

„Ştim foarte bine că nu va fi uşor. Dar adversarul nostru principal nu este USL. USL se prăbuşeşte singură, oricum. O vom ajuta să se spargă în bucăţi. Adversarul nostru principal este, însă, timpul, pentru că trebuie să le comunicăm tuturor cetăţenilor cu drept de vot că ARD reprezintă alternativa europeană şi serioasă la guvernare”, a declarat Ungureanu. El a anunţat că oferta de guvernare ARD va deveni publică la începutul lunii noiembrie şi va răspunde la toate exigenţele categoriilor sociale reprezentate în societatea românească. MRU a subliniat că obiectivul ARD este să câştige alegerile din decembrie.

„Sunt cât se poate de realist, în plus, mă gândesc la victorie pentru că acesta este obiectivul meu, al nostru, al ARD. Sondajele reprezintă instantanee, fotografii de moment ale unei situaţii aflată într-o dinamică în acelaşi timp continuă şi complexă. După atâţia ani de experienţă, nu cred că sunt omul care să se amăgească astăzi cu expresia sondajului. De aceea sondajele sunt orientative. Ceea ce contează este rezultatul. Cel mai bun sondaj va fi rezultatul de pe 9 decembrie, care va demonstra în ce măsură am reuşit să convingem că tot ceea ce se întâmplă României astăzi este foarte rău”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu. (A.M)