2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 11:34
No menu items!

Care ar putea fi sentința în dosarul lui Liviu Dragnea. Opinia avocatului Toni Neacșu

spot_img

Avocatul Adrian Toni Neacșu, apărătorul fostei soții a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a scris pe pagina sa de Facebook despre ce crede că se va întâmpla cu sentința în dosarul „angajărilor fictive”.

Instanța supremă este așteptată să pronunțe, joi, o sentință în dosarul în care Liviu Dragnea a fost judecat alături de fosta soție, Bombonica Prodana, pentru presupuse angajări fictive la Direcția de Asistență Socială Teleorman.

„Intuiesc ca astazi vom avea o solutie de la ICCJ in dosarul Bombonica (care imi e si clienta). De data asta nu am mai trimis nimic pe ultima suta de metri.

In alta ordine de idei, cred ca daca se vor da achitari ele se vor intemeia fie pe Decizia CCR 405/2016 ( si atunci vom avea achitari doar partiale), fie pe Decizia CCR nr. 392/2017, castigata de Bombonica Prodana chiar in acest dosar, cea cu obligativitatea pragului la abuz in serviciu ( si atunci vom avea achitari mai ample).

In acest ultim caz, achitarile se vor datora si celor care au impiedicat punerea in aplicare, prin modificarea legislativa a definitiei abuzului in serviciu si instituirea unui prag al pagubei, a celor doua decizii ale CCR.

Evident, sunt simple speculatii si poate dorinte ale mele, nu pot face argumentari mai ample cat timp completul nu s-a pronuntat, din respect pentru justitie”, a scris fostul judecător Adrian Toni Neacșu.

Andrei Tudor