24.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 17:14
No menu items!

Carambol cu 15 mașini după ce strada s-a transformat în patinoar. 35 de persoane au fost rănite.

spot_img

Accident  în apropiere de aeroportul Gatwick din Londra. 35 de oameni au fost răniți, după ce 15 mașini s-au izbit violent pe șosea.

Accidentul s-a petrecut vineri seară pe M23 în Sussex, între Crawley și Horsham. Autostrada a fost închisă timp de patru ore după ce ploile torenţiale şi grindina au cauzat prăpăd pe șosea. Fotografiile de la locul accidentului arată mai multe mașini distruse, unele dintre ele fiind chiar aruncate de pe carosabil, potrivit Daily Mail.

Victimele nu au fost rănite grav, doar 4 dintre ele fiind transportate la spital, dar cu „răni care nu pun viața în pericol”. Restul victimelor au fost tratate la fața locului.

„Ploaia a fost extrem de puternică, dar nu ploaia a provocat-o.S-a transformat în grindină și apoi lapoviță. Părea că era zăpadă pe șosea. A trebuit să virez pentru a evita o coliziune, dar erau resturi de la alte mașini pe jos. Am încercat să evit, am alunecat și am lovit cu o altă mașină.

A fost o femeie însărcinată care a fost implicată, dar era bine. Totul pare ireal. Am zis „ce naiba se întâmplă?”. Mașina mea era complet distrusă. S-a întâmplat foarte repede, nu puteai vedea ce era în fața ta. Eram într-o stare completă de șoc”, a declarat un șofer implicat în coliziune.

D.Constantin