19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:15
No menu items!

Candidatul Florin Cîțu a fost huiduit la Iași

spot_img

Premierul Florin Cîţu se află vineri la Iași și la Galați, în campania electorală pentru alegerile la șefia PNL. La Iași, în fața clădirii în care era programată prezentarea moțiunii sale, Cîțu a fost întâmpinat de un grup de protestatari.

Grupul, format din aproximativ 15 persoane, ca început să strige, la vederea lui Florin Cîțu: „Trădătorii, trădătorii” şi „Ruşine!”.

Unul dintre protestatari a declarat ziariștilor că a ieşit în stradă pentru „a da un semnal că Moldova nu îl vrea pe Florin Cîţu“.

Premierul Florin Cîţu era însoțit de șefii filialei Iași, dar și de alți colegi de partid. El nu s-a oprit în fața protestatarilor.

În cadrul ședinței Consiliului Director Iași, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a reporșat premierului că nu a început construcția de autostrăzi în Moldova.

“Eu sunt nemulţumit de problema A8 (autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş – n.r.). Când citesc din nou că se reia studiul de fezabilitate nu ştiu a câta oară, că doar ne amăgim cu capetele de autostradă, care merg doar până la Târgu Neamţ, dar nu atacăm frontal muntele, nu pentru asta Flutur a plecat de la Suceava să facă politică la vârf, să-l susţină pe Cîţu. Eu vă spun, cu lanţurile mă leg şi pentru A8 şi pentru A7. Am 61 de ani, am trei mandate de senator, al treilea de preşedinte de consiliu judeţean, am câştigat după pandemie când m-au omorât şi îmi cântau toţi prohodul. 52 la sută mi-a dat Bucovina pentru că am făcut treabă“, a declarat şeful PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Emanuel Stan