9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:05
No menu items!

Campanie de dezinfecție în sectorul 4 al Capitalei. Angajații ADP, primiți cu aplauze / FOTO

spot_img

Primăria Sectorului 4 derulează, zilele acestea, o amplă campanie de dezinfecție pentru realizarea căreia a fost creată o unitate specială ce și-a început activitatea vineri, pe 20 martie. 350 de oameni, cu 60 de mașini, lucrează non-stop, în ture, pentru ca toate arterele, trotuarele, aleile de intrare în bloc, scările de bloc, spațiile de joacă și locurile de relaxare să fie curățate și igienizate în cel mai scurt timp posibil. În acest weekend, angajații acestei unități speciale au fost primiți cu aplauze și îmbrățișări de locuitorii sectorului 4. 

„350 de oameni, 60 de autoutilitare, 70 de atomizoare, peste 10 tone de dezinfectant și muncă susținută 24 de ore din 24. Acestea sunt cifrele campaniei de dezinfecție pe are o derulăm în sectorul 4. Acum, mai mult ca oricând, este nevoie de fiecare dintre noi în lupta cu noul coronavirus. Vă rog să stați acasă! Limitați deplasările care nu sunt urgente, nu mai cumpărati alimente în exces! Noi, cei de la primărie, vă vom fi tot timpul alături și în măsura în care aveți nevoie de sprijin, sunați-ne la 021.9441”, este mesajul transmis de primarul sectorului 4, Daniel Băluță. 

„Substanțele ce sunt folosite pentru dezinfectare sunt cele  dovedite deja ca fiind cele mai eficiente în combaterea virusurilor – hipocloritul de sodiu si peroxidul de hidrogen, folosite în conbinație cu spuma activă ecologică. Toate acestea sunt sigure pentru oameni și prietenoase cu mediul. Operațiunea se va face în două etape. Mai întâi, această unitate specială va spăla și va igieniza spațiile publice, după care va aplica, în aceleași locuri, și substanțele dezinfectante”, au precizat reprezentanții Primăriei Sectorului 4.