12.2 C
București
luni, 26 februarie 2024 - 10:47
No menu items!

Cadavrul româncei dispărute în Italia, găsit într-o cabană, aproape de locul unde a fost văzută ultima dată

spot_img

Un cadavru despre care presa italiană spune că ar aparține Andreei Rabciuc, tânăra de 29 de ani care a dispărut pe 12 martie 2022, a fost găsit găsit în Castelplanio.

Trupul se afla într-o stare accentuată de descompunere și a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Anchetatorii spun că îmbrăcămintea fetei este similară cu cea semnalată de mama ei, dar vor urma investigații suplimentare.

Tânăra a fost văzută ultima dată pe 12 martie 2022, la o petrecere în Montecarotto, iar de atunci nu s-a mai ştiut nimic despre ea.

De altfel, la petrecere lucrurile nu au decurs  deloc bine pentru Andreea. Potrivit presei italiene, martorii spun că tânăra s-a certat toată noaptea cu iubitul ei, Simone Gresti, iar dimineaţa a plecat singură, foarte nervoasă, după ce a fost jignită de acesta.

Înainte de a pleca, Andreea a încercat să-şi sune tatăl, care lucrează în Spania. Bărbatul dormea şi nu a auzit telefonul, astfel că tânăra i-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme şi că are nevoie de ajutorul lui, fără a da însă alte detalii. 

A fost şi singura tentativă a româncei de a-şi contacta familia, înainte de a fi dată dispărută.

La scurt timp după ce a încercat să vorbească la telefon cu tatăl ei, Andreea a rămas şi fără telefon. Furios în urma unor certuri, partenerul ei i-a luat telefonul şi a refuzat să i-l restituie, astfel că Andreea a plecat de una singură şi fără să-şi fi luat cu ea măcar telefonul, pentru a putea fi contactată.

Declarațiile martorilor

„Se certau continuu. La un moment dat abia aşteptam să plece. Sâmbătă dimineaţa, trebuie să fi fost ora 7.00, am văzut-o pe fată plecând spre stradă”, a spus proprietarul cabanei unde a avut loc petrecerea, potrivit publicaţiei today.it.

Înainte să dispară fără urmă, tânăra a lăsat un mesaj pentru Simone. „Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine şi doar cu tine pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele”, i-ar fi scris Andreea.

De altfel, iubitul ei a fost primul suspect pentru Poliţia italiană şi a fost cercetat pentru răpire, cu atât mai mult cu cât a anunţat cu întârziere dispariţia. În plus, pete de sânge care s-au dovedit a fi ale Andreei au fost găsite pe un tricou şi pe maşina lui Simone. Până la urmă, însă, analizele efectuate de legist au arătat că acele pete de sânge ar fi fost mai vechi.

D.Constantin