37.1 C
București
joi, 20 iunie 2024 - 18:35
No menu items!

Blaga îl vede pe Ungureanu un „candidat viabil”

spot_img

blaga ungureanu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, luni, că Mihai Răzvan Ungureanu rămâne un „candidat viabil”, în ciuda problemelor de imagine pe care le-a avut în ultima perioadă. Blaga și-a exprimat convingerea că Ungureanu va explica foarte clar situația privind fondul de protocol cheltuit pe lucruri bizare.

Blaga a subliniat că Mihai Răzvan Ungureanu încă se încadrează în criteriile Alianţei România Dreaptă (ARD). „Este un candidat viabil şi convingerea mea este că va explica foarte clar ce a fost acolo”, a spus Blaga.

Despre situația achizițiilor făcute de Guvernul pe care îl conducea, Ungireanu a precizat: „Achiziţiile nu le-a făcut primul-ministru. Evident nu, nu există în cazul acesta o implicare a primului-ministru. Este un proces de intenţie şi, mai mult decât atât, din păcate, un jalnic atac la persoană. Nu e nicio problemă dacă unii înţeleg lupta politică şi în felul acesta, este dreptul domniilor lor. Pentru noi, lupta politică nu înseamnă aşa ceva, înseamnă propunere, alternativă de guvernare. Vom oferi un asemenea lucru şi credem că în felul acesta ne identificăm ca fiind şi sobri, şi serioşi, şi interesaţi de binele tuturor”, a precizat liderul PDL.

Liderul Forței Civice a precizat că atacul la adresa sa este determinat de faptul că Alianța România Dreaptă creşte, iar în rândurile conducerii USL se instalează o teamă cu privire la acest lucru.

 

FOTO citynews.ro