15.5 C
București
marți, 28 mai 2024 - 5:17
No menu items!

Băsescu: Ministrul comunicațiilor, demis pentru „independența față de structurile de siguranță națională”

spot_img

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a criticat remanierea ministrului comunicaţiilor, Marius Bostan, spunând că acesta a fost schimbat pentru că era „independent faţă de unele structuri de siguranţă naţională”.

Președintele PMP îl consideră pe Marius Bostan un „ministru valoros”, „aruncat peste bord”. „În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond. Şi pentru că era competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de siguranţă naţională, Marius Bostan a fost remaniat. Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea «interesului naţional»”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că nu îl cunoaşte personal pe Marius Bostan, dar că i-a urmărit cu interes performanţa în sectorul privat, dar şi ca ministru.

Valeriu Motoc