16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 0:58
No menu items!

Baronul de Neamț, Ionel Arsene, își plasează oamenii în funcții importante. Fiul prefectului de Neamț, consilierul lui Meleșcanu

spot_img

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, și-a angajat un consilier. Dar nu pe oricine, ci pe fiul prefectului de Neamț, fieful baronului Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Mihai Sebastian Soroceanu se laudă pe contul de Facebook cu noul loc de muncă – consilier al președintelui Senatului. Și mama sa se laudă mândră cu „reușita” fiului. Mama fiind prefectul de Neamț, Daniela Soroceanu, cunoscută ca fiind omul de încredere al liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean.

De altfel, ei sunt și „colegi” de dosar la DNA. „Ionel Arsene, Daniela Soroceanu (devenită celebra dupa numeroase gafe si dupa un concediu medical de vreo 16 luni de zile) și Oana Bulai (cunoscută ca «mimoza» lui Arsene, fost county manager al judetului Neam„ și actual consilier personal pe probleme de educație și sănătate al premierului Viorica Dancilă) sunt «vedete» într-o nouă plângere penală la DNA, după cum scrie presa locală.

Valeriu Motoc