13.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 20:11
No menu items!

UPDATE. Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat în Otopeni

spot_img

UPDATE: Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat, în această dimineață, într-un imobil din Otopeni. O femeie a fost cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.    

Florin Zalomir era jandarm în cadrul Jandarmeriei București și fost sportiv la Dinamo, el obținând titlul de campion mondial la scrimă în 2009.

Acesta avea aviz psihologic valabil.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

Cine este Florin Zalomir

Gelu Florin Zalomir s-a născut pe 1 aprilie 1981, la Iași, România. A fost vicecampion olimpic la Londra 2012, campion mondial în 2009 și campion european în 2006, conform Wikipedia.

În 2012, Florin Zalomir a decis să se retragă, pentru că nu putea trăi doar din salariul de la club. A devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.

Ulterior, el s-a angajat în cadrul Jadarmeriei București.

Știrea inițială:

Un bărbat de 41 de ani a fost găsit, luni dimineață, împușcat în Otopeni.

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o sinucidere. Bărbatul a fost găsit împușcat în cap.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi fost ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei și fost sportiv,  și ar fi divorțat recent.

„Astăzi, 3 octombrie a.c., în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență”, a transmis IPJ Ilfov.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

                                                                                                                 Adina Silav