11.5 C
București
luni, 20 mai 2024 - 8:22
No menu items!

Băsescu despre un posibil tandem premier-președinte cu Boc: Se merge cu fantezia prea departe

spot_img

basescu boc

Președintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la dezbaterea de la Bucureşti a Fundaţiei Mişcarea Populară, că vehiculatul tandem premier-președinte cu Emil Boc este ”o fantezie”. ”Se merge cu fantezia prea departe. Un tandem în politică am fost, și-am fost în cel mai greu moment, când Europa trecea prin mari dificultăți economice. Am reușit să trecem țara prin criză”, a spus Băsescu.

Fundaţia Mişcarea Populară (FMP) organizează sâmbătă, de la ora 12.00, la Bucureşti, dezbaterea intitulată „Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul face parte din seria de dezbateri organizate de FMP privind statul de drept şi dezvoltarea comunităţilor locale. Tot sâmbătă, la Cluj-Napoca, are loc un miting de protest al PDL.

Miercuri, fostul premier Emil Boc spunea că nu ştie dacă va participa la miting, afirmând că este un simplu membru al partidului, care are o mai mare libertate de mişcare şi poate lua decizii aşa cum crede de cuviinţă.

Preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier Emil Boc au mai participat împreună, în 9 februarie, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca. Boc a anunţat atunci că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, în opinia sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

Tot atunci, preşedintele Traian Băsescu declara că el şi fostul premier Emil Boc au fost „doi parteneri extarordinari”, care au trecut prin „momente care îi leagă pentru totdeauna”.

C.C.