-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 5:20
No menu items!

Avocatul familiei Luizei, declaraţii uluitoare: Dincă este sfătuit ce să vorbească

spot_img

Avocatul familiei Luizei Melencu face declaraţii uluitoare. El a declarat marţi că Gheorghe Dincă primeşte sfaturi despre cât şi ce anume să declare în faţa anchetatorilor.

”El are o tehnică bine stabilită, cineva îl învață, cred că în timp util, nu știu, o să vedem cu cine are el contact, cine îl învață. Pentru că eu având atâtea cazuri, vorbim de zeci de ani de meserie, îți dai seama imediat dacă îl învață cineva sau nu, pentru că merge la chestii de o finețe incredibilă, de genul: mi-a povestit una din fete cum a vrut să scoată bani de la bancomat și n-a reușit și atunci eu am interpretat că ea îmi bate mie un apropo sexual, că dacă o plătesc vrea. (…) I-am dat o palmă, n-am avut intenția, dar totuși s-a lovit cu capul de ciment. Toate s-au lovit așa întâmplător, el n-a avut intenția.(…) Înțelegeți? Adică finețuri din astea, o prosteală, mă rog, dar cu o cheie juridică”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Mai mult, avocatul, care nu a lipsit zilele acestea de la căutările care se desfăşoară în casa lui Gheorghe Dincă şi în împrejurimi, se teme ca dosarul privind crimele de la Caracal ar putea fi închis o dată cu stabilirea probelor ADN dacă acestea indică faptul că aparţin Luizei Melencu, fata dispărută din luna aprilie.

“Dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două sunt decedate, se poate ridica problema ca cercetările din curtea criminalului să fie oprite şi dosarul închis. Din punctul meu de vedere, tactica acestui criminal este ca în momentul în care are două victime pe dosare să se închidă dosarul. Nu cred că este normal şi nu ne vom opri. (…) Strategia lui este clară: avem două cazuri, le închidem, fetele moarte, am închis porţile şi la revedere. El are buncăre, tranşee, gropi betonate, este nebunie ce e acolo. Îmi este teamă de acest lucru”, a spus Tonel Pop.

Avocatul a făcut şi o descriere a camerei în care Dincă a ţinut-o sechestrată pe Alexandra Măceşanu.

“Este înfricoşătoare, iar din toată casa răzbate miros de cadavru”, a mai spus avocatul.