17.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 20:45

Autostrada Comarnic – Brașov, în linie dreaptă. Premierul Viorica Dăncilă: “Mă bucur că sunt constructori români”

spot_img

Premierul Viorica Dăncilă a participat luni, la Râşnov, la semnarea contractului de finanţare pentru autostrada Braşov-Comarnic, prilej cu care a menţionat că se bucură că lucrarea va fi realizată de un constructor român şi că speră ca în acest caz să fie respectate termenele.

Mă bucur că am participat la semnarea acestui contract, aceasta este abordarea guvernului, vrem să avem cât mai multe obiective pe care să le punem în valoare, oamenii nu mai au timp să aştepte, trebuie să avem o abordare constructivă, un ritm alert, iar acolo unde lucrurile nu merg aşa cum ne-am dori, trebuie să aducem alţi oameni care vor să se implice. Firmele care sunt serioase să-şi continue lucrul, iar celelalte să plece acasă şi să lase pe alţii care vor să facă ceva. Nu ne fac nouă un favor, este obligaţia lor şi trebuie să respecte termenele pe care le-au antamat când au vorbit de realizarea unui drum expres sau autostrăzi. (…)Sper ca şi în acest contract să respectăm termenele şi mă bucur că sunt constructori români“, a spus premierul citat de Agerpres.

Contractul pentru Autostrada Comarnic – Brașov a fost semnat de ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul CNAIR, Narcis Neaga, în prezenţa prim-ministrului şi a miniştrilor finanţelor, Eugen Teodorovici, economiei, Eugen Bădălău, şi sănătăţii, Sorina Pintea. 

Asocierea Alpenside – Specialist Consulting a fost declarată câştigătoarea contractului pentru construirea lotului 5 al autostrăzii Comarnic – Braşov.

Raluca Dan

foto: bizbrasov.ro