9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:17
No menu items!

AUR își alege președintele partidului pe 27 martie

spot_img

AUR își va alege un singur președinte al partidului, în cadrul Congresului care a fost convocat pentru data de 27 martie. În acest moment, formațiunea care a urcat cel mai mult în sondajele politice are doi copreședinți – George Simion și Claudiu Târziu.

Congresul AUR a fost convocat pentru data de 27 martie, iar în cadrul acestuia va fi ales noul lider al formațiunii. Partidul a transmis, într-un comunicat, că orice membru poate participa la alegeri, dacă îndeplinește următoarele condiții:

  • să fie membru AUR cu o vechime în partid de cel puțin 12 luni;
  • să aibă cotizația plătită la zi;
  • să prezinte în perioada 5 – 15 martie la Secretariatul General declarația în scris privind înaintarea candidaturii la funcția de președinte al partidului, CV-ul, programul și lista echipei sale.
  • să dețină lista cu minim 100 de semnături ale susținătorilor – membri de partid, cu o vechime în partid de cel puțin 3 luni, cu cotizația plătită la zi. Susținătorii semnatari trebuie să fie din minim 5 județe ale țării, câte maxim 20 de semnatari din județ”, se arată în comunicatul transmis pe pagina partidului AUR.

M. Nedelcu