12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 14:12
No menu items!

AUDIO Incredibil! Șeful Poliției locale a mâncat bătaie chiar de la primarul PNL. În biroul viceprimarului

spot_img

Rise Project a publicat, marți, înregistrări incredibile din biroul viceprimarului din comuna Valu lui Traian, județul Constanța, în care edilul localității, primarul PNL Florin Mitroi, îl kjignește și îl agresează pe șeful Poliției Locale.

Jurnaliștii spun că incidentul s-a întâmplat pe 3 februarie, în biroul viceprimarului Iulia Iurea, care i-a ținut isonul primarului Mitroi, când a început să îl scuipe și să îl bată pe șeful Poliției Locale, Iancu Fulina.

Primarul era nervos pentru că ar fi aflat că polițistul i-ar fi făcut o plângere penală, anonimă, așa că l-a mutat disciplinar la biroul de Relații Publice. Bărbatul venise să își ia fișa postului, când a intrat în încăpere primarul Mitroi, care s-a repezit să-l ia la bătaie.

“Tu stai acolo și iei temperatura oamenilor de acum încolo”, i-a ordonat Mitroi lui Fulina, printre insulte și lovituri.

Într-un comunicat emis luna trecută, primarul Florin Mitroi l-a acuzat pe șeful poliției locale că “trasa agenților sarcini inutile pentru a rămâne singur la sediu, sustrăgea înscrisuri din primărie pentru a le folosi în scop de șantaj, efectua înregistrări neautorizate ale conversațiilor avute cu colegi sau colaboratori, folosea personalul Poliţiei Locale în interes propriu”.

Jurnaliștii i-au contactat pe oficialii primăriei, primarul și viceprimarul, care nu au dorit să comenteze incidentul.

Dalia Constantin