16.1 C
București
marți, 30 mai 2023 - 7:39
No menu items!

Atacuri în serie în Atlanta. Opt persoane de la trei saloane de masaj au fost împușcate

spot_img

Cel puţin opt persoane au fost ucise marţi în trei schimburi de focuri petrecute în saloane de masaj din Atlanta şi dintr-un oraş din apropiere, conform informaţiilor difuzate de presa americană fără ca, pentru moment, să fie stabilită o legătură între incidente, transmite AFP.

Primul incident care s-a soldat cu patru morţi şi doi răniţi a avut loc marţi după-amiază într-un salon de masaj la aproape 50 de kilometri de Atlanta, cel mai mare oraş din statul Georgia, în sud-estul Statelor Unite, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din comitatul Cherokee, preluat de de cotidianul Atlanta Journal-Constitution.

La doar câteva ore distanță s-au înregistrat alte două incidente armate în alte două saloane de masaj. Și acestea s-au soldat cu patru morți, a raportat CNN citând poliţia locală. Cele patru victime sunt femei, despre care se bănuieşte că ar fi de origine asiatică.

Autoritățile americane au arestat un suspect în vârstă de 21 de ani pe care l-au depistat la peste 240 km sud de Atlanta, relatează Atlanta Journal-Constitution.