16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 6:49
No menu items!

Aproape 600 de persoane s-au înscris la crosul Gabriela Szabo Run Fest

spot_img

Aproape 600 de persoane s-au înscris la crosul Gabriela Szabo Run Fest

Sâmbătă 21 septembrie, în Pădurea Băneasa, va avea loc crosul Gabriela Szabo Run Fest, la care s-au înscris aproape 600 de persoane, la toate categoriile existente: copii, juniori, open, ștafetă și familie. Lista mai este deschisă doar astăzi pentru înscrieri online, până la ora 20.00, pe www.runfest.ro.

Gabriela Szabo Run Fest este un concurs de alergare pe un traseu ce combină zone de pădure cu cele de asfalt, deschis tuturor iubitorilor de mișcare, indiferent de nivelul de pregătire. Evenimentul se va desfășura în parcarea din fața Academiei de Poliție, Aleea Privighetorilor, Sector 1, București.

Copiii înscriși în concurs, cu vârste între 8 și 13 ani, vor alerga în prima cursă alături de Gabriela Szabo. Alături de participanți va fi și Zsolt Gyöngyössy, cunoscutul antrenor federal, care va efectua traseul de 9 kilometri în cadrul competiției.

Organizată în Săptămâna Europeană a Mobilității, 16-22 septembrie, competiția încurajează oamenii să facă mișcare și să își îmbunătățească viața. În cadrul competiției se vor acorda premii și vor fi organizate două tombole.

C.C.