14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 3:10
No menu items!

AOC anunță un parteneriat cu Electronic Arts pentru târgul Gamescom din Köln

spot_img

EA prezintă la Gamescon cea mai recentă generație de jocuri

gamescom

Producătorul de display-uri AOC a anunțat încheierea unui parteneriat cu dezvoltatorul de jocuri digitale Electronic Arts (EA), prin care va pune la dispoziție 350 de monitoare de gaming la ediția din acest an a târgului Gamescom, din Köln, Germania.

”Prin această sponsorizare, AOC își reafirmă angajamentul de a se impune ca primă alegere în zona de gaming. Participanții vor putea testa cele mai noi jocuri pe monitorul AOC g2460Pqu myUltraSpeed de 24”. Datorită timpului de răspuns de numai 1ms și a ratei de refresh de 144Hz, monitorul rulează cursiv chiar și cele mai solicitante jocuri, fără efecte de screen tearing și motion blur”, potrivit unui comunicat al companiei.

La ediția Gamescom de anul acesta, EA va lansa FIFA 15, jocul de acțiune Battlefield Hardline, simulatorul de viață Sims 4 precum și multiplayerul online Dawngate.

Expoziția va avea loc între 14 și 17 august, în complexul Kölnmesse.

AOC servește piețele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu și Africa prin intermediul sediului din Amsterdam, iar piețele din Estul Europei și spațiul ex-sovietic, prin prin intermediul biroului din Praga.

aoc

V.B.