15 C
București
marți, 28 mai 2024 - 6:25
No menu items!

Antonescu îi dă replica lui Dragnea: „Nimeni din PNL nu a criticat PSD pentru atitudinea cooperantă faţă de Băsescu”

spot_img

Antonescu îi dă replica lui Dragnea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, în replică la criticile secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, că nimeni din PNL nu i-a criticat pe liderii PSD pentru atitudinea „cooperantă” faţă de preşedintele Traian Băsescu.

„Nu avem de-a face cu un asemenea fenomen şi nu-mi aduc aminte ca cineva din PNL să fi intrat la idei atunci când o sumă de alţi oameni din PD, cu funcţii importante şi ei, s-au înscris în decursul vremii la PSD. Repet, ceea ce este important este că nu văd de ce se vorbeşte despre un asemenea fenomen, de ce se foloseşte pluralul şi nu văd cu ce USL este pusă în pericol”, a declarat Crin Antonescu pentru gandul.info, după ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat îngrijorat de ultimele veniri în tabăra liberală.

„Exact aşa cum eu, împreună cu colegii din conducerea PNL, am putut să prevenim fisuri atunci când a existat impresia că PSD, că domnul Ponta, că domnul Dragnea s-au apropiat de Traian Băsescu mai mult decât lăsau impresia în campania electorală, aşa sunt convins că şi conducătorii PSD vor găsi capacitatea şi mijloacele pentru a preveni interpretări greşite sau fisuri”, a fost mesajul lui Antonescu pentru partenerii de guvernare.

Totodată, Crin Antonescu i-a atenţionat pe cei din PSD că nu au fost criticaţi în PNL, deşi par „mult mai cooperanţi cu preşedintele Băsescu”.”Ce este interesant că, în timp ce par mult mai cooperanţi cu preşedintele Băsescu, lucru pentru care nu i-a criticat nimeni în PNL, cei din PSD par extrem de temători în legătură cu venirea unor oameni din PDL la noi. Încă o dată o spun, nu avem de-a face cu un asemenea fenomen, nu au niciun motiv de îndoială, nici cei din PSD şi mai ales alegătorii noştri”, a mai spus Antonescu.

R.D.