18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 19:41

Antena 3: Acuzații de omor după moartea omului de afaceri Florian Walter

spot_img

Apar acuzații de omor după moartea omului de afaceri Florian Walter. Dezvăluirile au fost făcute, luni, de jurnalista Adina Anghelescu, în emisiunea “Obiectiv”, de la Antena 3, realizată de Oana Zamfir. 

Potrivit Antena 3, în cazul morții lui Florian Walter a fost deschis un dosar penal, în baza unei plângeri penale depusă de fiul omului afaceri. 

Fiul lui Walter, Cosmin, îi acuză pe medici că l-ar fi diagnosticat greșit pe omul de afaceri. Mai mult, acesta susține că tatăl său a primit amenințări cu moartea înainte de deces. 

În plângere, fiul lui Florian Walter arată că poate să pună la dispoziția organelor de anchetă numele persoanelor suspecte de la care tatăl său a primit amenințări cu moartea, pentru ca acestea să fie audiate. În plus, Cosmin Walter cere să fie audiate și persoanele cu care Florian Walter a interacționat înainte de producerea infarctului. 

Se mai spune în plângere că Walter ar fi fost diagnosticat greșit cu atac vascular cerebral și, apoi, când a fost transferat la Floreasca, s-a constatat că avea infarct și rupere de diafragmă de aortă. Mai mult decât atât, se solicită ca, prin ordonanța procurorului, să asiste un expert la efectuarea necropsiei și o probă toxicologică care să fie realizată tot la IML. 

Omul de afaceri Florian Walter a murit, duminică seară, în spitalul Floreasca, unde era internat de joi, când suferise un atac cerebral. Fostul finanţator al echipelor Dinamo, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti a fost operat de urgenţă şi se afla la Terapie Intensivă, în comă, ținut în viață de aparate.

În 2010, omul de afaceri în vârstă de 56 de ani fusese operat pentru probleme cardiace, iar în octombrie 2015 a suferit un preinfarct.

R.D.