17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:47
No menu items!

Anglia și Țara Galilor înregistrează 54.000 de decese peste media anuală (Bloomberg)

spot_img

Deoarece epidemia a escaladat după 14 martie, Anglia și Țara Galilor au înregistrat cu aproximativ 54.000 de decese mai multe decât media din ultimii cinci ani, semnificativ mai mult decât cele atribuite prin diagnostiv SARS-CoV-2. Este posibil ca unele decese legate de Covid-19 să nu fi fost înregistrate, în timp ce presiunea pe care pandemia a pus-o asupra resurselor medicale poate să fi determinat, de asemenea, multe decese din alte cauze medicale, potrivit unor cercetări oficiale.

Marea Britanie a fost una dintre cele mai afectate țări din lume de coronavirus, cu cel mai mare număr oficial de decese din Europa, deși metodele de raportare variază. Datele din U.K. includ toate decesele suspectate de Covid-19, în timp ce alte țări, precum Italia, le numără doar pe cele confirmate de un test de diagnostic.

Guvernul a decis să relaxeze restricțiile asupra vieții de zi cu zi pentru a permite redeschiderea economiei. Este de așteptat ca toate magazinele de mărfuri neesențiale să poată redeschide începând cu 15 iunie, a declarat premierul Boris Johnson, în cadrul unei conferințe de presă, luni.