12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 14:11
No menu items!

Andrei, băiatul de 13 ani mort în Austria, înmormântat duminică. Familia, în stare de șoc

spot_img

Trupul neînsuflețit a lui Andrei, băiatul de 13 ani care a murit în Austria, a fost adus acasa. Sora sa a anunțat pe rețelele de socializare că Andrei va fi înmormântat duminică, la ora 12.00, la Biserica Adormirii Maicii Domnului din Pucioasa.

Suferința familiei este fără margini. Atât tatăl cât și sora au postări zilnice pe Facebook care îți rup, realmente, sufletul.

”Nu exista cuvinte potrivite sa explic cat te-am iubit si te iubesc! Eu, mami si tati avem inimile frante, zi si noapte iti vorbim, zi si noapte plangem si ne rugam sa apari de undeva si sa fie o confuzie, dar din pacate, sufletul meu, nu e asa! Mi-e greu sa accept, nu vreau sa o fac! Am ramas fara lacrimi, fara glas si cu sufletul gol! Odata cu tine a murit si o parte din mine, Bubulina mea frumoasa! Te iubesc, te iubesc, te iubesc de un milion de ori si inca odata! Dumnezeu sa te ocrotească, suflet!”, a postat sora sa înainte de înmormântare.

Băiatul a fost găsit mort în fața hotelului în care era cazat din localitatea Wiener Neustadt.

Adolescentul ar fi căzut de la etajul 3, aflat la o înălțime de cel puțin 10 metri, conform autorităților austriece. Poliția din localitatea Wiener Neustadt, unde se afla hotelul, a transmis că în dimineața zilei de 1 decembrie, băiatul care era împreună cu un grup de elevi și însoțitori din România, cazat în hotel, a fost găsit mort în fața imobilului.

Tragedia i-a marcat profund pe colegii băiatului și a fost solicitată şi o echipă de intervenție în criză pentru a le acorda sprijin psihologic colegilor de clasă. Ancheta polițiștilor este în derulare, făcându-se cercetări pentru a se clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul eveniment.