8.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 11:17
No menu items!

Amendă uriașă primită de un bărbat din Galați, care a aruncat un chiştoc de ţigară pe geamul maşinii

spot_img

Șoferul unei mașini de lux a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat un chiştoc de ţigară pe geam.

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei (IJJ) Galaţi, un echipaj de ordine publică, care executa serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi, a observat că din autoturismul aflat în faţa autospecialei Jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiştoc de ţigară.

“Protagonistul întâmplării noastre este un gălățean în vârstă de 37 ani, care și-a spus că nu are rost să murdărească scrumiera autoturismului de lux pe care îl conducea și îi este mai la îndemână să îl arunce pe geam”, a transmis, vineri, IJJ Galați.

Oamenii legii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de pe jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care se conversa la telefon.

„Desigur, șoferul nu și-a mai continuat drumul până nu a primit sancțiunea în cuantum de 15.000 lei pe care i-au aplicat-o jandarmii. În astfel de cazuri, sancțiunea aplicată de agentul constatator se încadrează între minimul de 10.000 lei și maximul de 20.000 lei. Bunul simț și respectul pentru ceilalți nu este o opțiune, este o calitate!”, au precizat jandarmii gălățeni.

                                                                                                                Adina Silav