7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 0:11
No menu items!

Ambasadorul Marii Britanii a recitat Plugușorul pe twitter

spot_img

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, şi-a deschis cont pe Twitter şi a făcut urări românilor de Crăciun. Harris a postat şi un filmuleţ pe Youtube, în care apare recitând câteva versuri din Pluguşor şi purtând un tricou înscripţionat cu mesajul „Keep calm and ReStart România”.

Începând de astăzi puteţi intra în legătură directă cu Ambasadorul britanic Martin Harris pe noul său cont de Twitter (@HMAMartinHarris)! El este primul diplomat străin din România care îşi deschide cont în twitosferă, a informat Echipa de Comunicare a Ambasadei Marii Britanii. Prima activitate a ambasadorului Harris care va putea fi urmărită live pe contul său de Twitter va avea loc joi, de la ora 12:00, când va da o mână de ajutor la servirea unei mese calde la o cantină a săracilor de la Gara de Nord.

Harris a mai spus că 2012 a fost un an important pentru Marea Britanie şi relaţia cu România, amintind de celebrarea Jubileului de Diamant şi găzduirea la Londra a Jocurile Olimpice, ţinând să îi felicite din nou pe sportivii români care au participat.

Harris a devenit ambasador al Marii Britanii în România în 2010, reuşind ca şi predecesorii săi Robin Barnett şi Quinton Quayle să înveţe foarte bine limba română, neavând ezitări în a etala aceste cunoştinţe, inclusiv în interviuri acordate presei.

El este şi unul dintre primii şi puţinii ambasadori străini la Bucureşti care deţine un blog, pe care afişează comentarii şi mesaje atât în limba engleză, cât şi română.

D.M.