Alt viol în grup, la Deveselu, zace prin sertarele procurorilor. Agresorii sunt în libertate

Dosarul de viol al unei fete de 18 ani din Olt, care a reclamat că a fost agresată de patru tineri, printre care și un militar de la Deveselu, este plimbat între parchete

fata cu spatele

Tragedia este cu atât mai mare pentru fata care a fost obligată de cei 4 tineri să întrețină relații sexuale chiar în ziua în care împlinise 18 ani, pe 15 iunie. Ea era împreună cu o altă fată din sat, când au fost luate cu mașina de un cunoscut care mergea către Deveselu. El a oprit însă pe câmp și și-a chemat trei prieteni, printre care unul este militar angajat la Unitatea specială de la Deveselu și au violat-o pe fata de 18 ani. Tânăra care era cu ea, care nu are 18 ani împliniți, a fost ținută ostatică în mașină de aceiași tineri.

Fata a reclamat a doua zi violul la poliție, dar Parchetul din Caracal nu a făcut nicio audiere, nici o reținere, timp de o lună. Abia de câteva zile, procurorii de la Caracal au descoperit că dosarul trebuie să ajungă pe masa procurorilor militari, pentru că așa prevede legea în cazul unui suspect angajat în structurile armatei. Doi dintre agresori au mai fost cercetați penal pentru viol.

 

NICIUN COMENTARIU