21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 13:53
No menu items!

Alexandra Dinu se căsătorește!

spot_img

 Bastianello-e-Dinu

După un an și jumătate de relație pe care Alexandra Dinu o are cu Luca Bastianello, acesta a făcut marele pas și a cerut-o pe frumoasa actriță în căsătorie.

 Ea își dorește o nuntă mică, la care presa să nu aibă acces.

„Am fost cerută în căsătorie de Luca, însă nu am stabilit o dată anume pentru oficializarea relaţiei. Momentul a fost foarte frumos, nu aveam cum să spun nu! Anul acesta oricum nu aveam cum să mergem în faţa altarului din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut Mario. (…) Oricum nu am de gând să facem mare tam-tam când o să ne căsătorim, vreau să fim doar noi doi şi poate câţiva prieteni foarte apropiaţi”, a declarat artista pentru ziarul Ring.

Alexandra nu mai vrea deocamdată copii, fiind de părere că e prea tarziu să mai rămână insărcinată.

Deocamdată nu mai vreau copil. Nu ştiu dacă o să mai aduc pe lume vreunul. Unele femei nasc şi la 38 de ani, deci nu vârsta este o problemă. Din punctul meu de vedere, ideal e să faci copii cât eşti foarte tânără. E acea inconştienţă care te ajută. Când înaintezi în vârstă, cântăreşti mai mult acest pas, îţi dai seama de responsabilitatea pe care o ai. Te gândeşti că trebuie să ai timp să-i dai o educaţie, să urmeze o şcoală bună, să-i oferi tot ce-i mai bun pe lume. Pe de altă parte, este vorba şi despre Mario, care este la o vârstă când are nevoie de cineva să-i fie alături mult timp. La 11 ani, problemele cresc şi trebuie să fiu alături de el pentru a-l sfătui, supraveghea cu şcoala, anturajul. Nu ştiu cum ar fi în casă cu un nou-născut şi un preadolescent cum e Mario. Oricum, de mine va depinde şi nu am luat nicio hotărâre în acest sens. Avem alte priorităţi acum”, a completat Alexandra Dinu.

C.A.