15 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 14:06
No menu items!

Alba-neagra cu testele COVID-19. Și șeful Corpului de Control de la Sănătate e negativ la retestare

spot_img

Constantin Dina, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, a fost testat negativ pentru COVID-19, după ce primul test arăta că este infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost externat, marți, din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. O situație similară se înregistrează la Timișoara, unde rezultatul testului pentru COVID-19 s-a dovedit greșit în cazul unui bebeluș din cei 10 considerați inițial infectați cu noul coronavirus.  

„Vă pot confirma că a fost infirmată infecția cu SARS-CoV2”, a declarat Constantin Dina pentru MEDIAFAX.

Sâmbătă, Constantin Dina, fostul șef al DSP Constanța și actual șef al Corpului de Control al Ministerului Sănătății, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

Buletinul informativ al Grupului de Comunicare Strategică:

Ministerul Sănătății confirmă că directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța.

În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi  luate măsuri de dezinfecție.

Șeful corpului de control al Ministerului Sănătății este in prezent asimptomatic și se afla internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 

Menționăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tătaru e negativ.

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro