13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 0:36
No menu items!

Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Coloane de mașini, încă de dimineață, pe drumul spre litoral

spot_img

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui, vineri, de la primele ore ale dimineții. Pe anumite tronsoane se circulă deja în coloane.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunță că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să păstreze distanţa corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

De asemenea, polițiștii amintesc șoferilor că prin staţia de taxare de la Fetești se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

                                                                                                                    Adina Silav