16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 3:49
No menu items!

Actriţa americană Heather Locklear, internată la nebuni. A amenințat că se sinucide

spot_img

Actriţa americană Heather Locklear a fost internată pentru evaluare psihiatrică, după ce a amenințat că se va sinucide prin împușcare, potrivit tmz.com, informează Mediafax.

Duminică, actrița americană în vârstă de 56 de ani a devenit foarte agitată, motiv pentru care părinții ei au decis să meargă la ea acasă. Locklear a devenit violentă, a strâns-o de gât pe mama ei și și-a lovit tatăl, după care a început să își caute pistolul pentru a se sinucide. Mama ei a chemat poliția, iar actrița a fost transportată la spital, pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice.

În luna februarie, Heather Locklear a fost arestată după ce și-a molestat fizic iubitul. Aflată în arest, Locklear i-ar fi amenințat pe polițiști că îi împușcă dacă vor mai veni la ea acasă.

Actrița a fost pusă sub acuzare pentru lovirea unui polițist, iar apoi a stat o vreme internată într-o clinică de psihiatrie. Nominalizată de șase ori la premiile Globul de Aur, Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul „Dinasty”, în anii ’80, după care, în anii ’90, a jucat într-un alt serial de succes, „Melrose Place”.

Alex Militaru