13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 1:10
No menu items!

Accesul jurnaliștilor la Congresul PNL se va face doar în baza certificatului verde sau a unui test negativ Covid-19

spot_img

Partidul Național Liberal a anunțat, marți, că accesul jurnaliștilor la Congresul de sâmbătă, organizat la Romexpo, se va face doar în baza certificatului verde sau a unui test negativ Covid-19. Se aceptă un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau un test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, făcut la o clinică acreditată.

În contextul Congresului Partidului Național Liberal, cererile de acreditare din partea redacțiilor, se vor trimite la adresa de email [email protected], până joi, 23 septembrie a.c., la ora 12.00.

Acestea vor cuprinde numele și prenumele, serie și număr CI, numărul legitimației de presă, numărul autoturismului (DSNG-uri) și instituția de presă pe care o reprezintă.

Accesul presei la eveniment se va realiza prin lateralul clădirii Pavilionului Central.

Pentru respectarea măsurile de protecție sanitară, în contextul pandemiei COVID-19, în sala Congresului va fi permisă prezența a maximum două echipe de filmare în interior, din partea fiecărei instituții de presă.

Pentru presa scrisă va exista un spațiu dedicat, cu mese, în lateralul sălii Congresului, cu acces la prize și boxe pentru înregistrarea discursurilor.

În sală vor exista puncte fixe pentru camerele TV, iar în exteriorul sălii vor putea fi organizate mini-studio-uri TV, la solicitarea redacțiilor.

Carele TV (DSNG-uri) vor putea fi parcate în laterala clădirii Pavilionului Central.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe parcursul evenimentului, păstrarea distanței și evitarea aglomerațiilor.

PNL va face public, joi, un program al congresului care va începe sâmbătă, la ora 11:00 și va dura până la 13:00.

Discuțiile din cadrul congresului vor fi în întregime filmate.