17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:26
No menu items!

A MURIT psihiatrul Florin Tudose

spot_img

În vârstă de 62 de ani, Tudose a încetat din viaţă, duminică după-amaiză, în apropierea unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni (Ialomiţa)

florin-tudose

Psihiatrul Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în apropierea unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni (judeţul Ialomiţa), după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse cumpărături.

Surse din Poliţie au precizat că Florin Tudose a oprit, duminică după-amiază, la piaţa agroalimentară din localitatea Coşereni, unde a făcut câteva cumpărături. În momentul în care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prăbuşit la pământ.

Imediat a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute. În cele din urmă, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale. El suferea de hipertensiune arterială.

Florin Tudose era şeful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

R.D.