18.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 22:03

A fost furat Darius, cel mai lung iepure din lume. Poliția îl caută. Ce recompensă se oferă

Polițiștii din Anglia au lujat foarte în serios găsirea lui Darius. S-au mobilizat și îl caută peste tot. S-au făcut apeluri către toate televiziunile și cer sprijinul populației. Iepurele din rasa gigant continental care deţine recordul Guinness pentru dimensiunea sa (1,29 metri) a dispărut din ţarcul său din Stoulton (Worcestershire).

„Credem că iepurele gigant continental a fost furat din ţarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie”, a transmis West Mercia Police într-un comunicat. „Iepurele este cu adevărat unic, de fapt are 129 centimetri şi a fost premiat de Guinness Record pentru că este cel mai mare iepure din lume”.

Stăpâna lui Darius a făcut apel pe rețelele de socializare pentru pentru găsirea animalului. Ea a anunțat că oferă 1000 de lire sterline celui care ajuta la găsirea lui Darius.

„O zi foarte tristă. Darius deţinător al recordului mondial Guinness a fost furat din casa lui. Poliţia face tot posibilul pentru a afla cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este acum prea bătrân pentru a se împerechea. Aşa că, vă rog, aduceţi-l înapoi”, a scris femeia.