5 branduri non toxice de rujuri

ruj

Plumbul este un ingredient toxic care este folosit de unele branduri cosmetice de ruj, dar dacă doriți să evitați efectele sale nocive asupra sănătății ar trebui să luați în calcul alegerea unor mărci de rujuri non toxice, potrivit becomegorgeous.com.  Iată câteva variante:

Cele mai sigure mărci de rujuri: The Body Shop

Potrivit campaniei pentru cosmetice sigure, The Body Shop este unul dintre cele mai sigure branduri de rujuri disponibile. Ar trebui să încercați rujul Color Crush, din gama de machiaj a mărcii. Acest produs cosmetic este o alegere excelentă, deoarece instantaneu vă acoperă buzele cu o culoare uimitoare, în timp ce le menține hidratate. Și dacă vă plac trandafirii, ar trebui să știți că acest ruj este infuzat cu un parfum subtil de trandafir.

Ruj fără plumb: Clinique Long Last Lipstick

Când vine vorba să găsim cele mai bune rujuri fără plumb, ar trebui să luăm în calcul Clinique Long Last Lipstick.  Acest produs cosmetic de lungă durată menține buzele hidratate ore întregi, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la temperaturile severe. Mai mult decât atât, mulți consumatori susțin că acest ruj fără plumb oferă o strălucire fină, caracteristici care îl recomandă ca fiind o alegere excelentă pentru un machiaj de zi cu zi.

Ruj fără plumb: Christian Dior Rouge Dior Voluptuous Care Lip Color

Acest ruj fără plumb este de asemenea o opțiune, dacă doriți să țineți la distanță ingredientele nocive.  Rujul Dior Voluptuous Care Lip Color este foarte hidratant și poate dura ore întregi fără a se șterge. Pigmenții vor adăuga instantaneu o pată de culoare tenului, concentrând toată atenția spre buzele voluptoase.

Cel mai bun ruj non toxic: MAC Matte Lipstick

Potrivit mai multor păreri, utilizatorii consideră acest produs a fi cel mai bun ruj non toxic disponibil pe piață. Conține ingrediente uimitoare, cum ar fi ulei de jojoba, care poate se înmoaie și să hidrateze buzele. Mai mult decât atât, MAC Matte Lipstick oferă un finisaj de lungă durată și o culoare care va întoarce capete.

Marcă non toxică de rujuri: Afterglow Cosmetics

Afterglow Cosmetice este un alt brand de rujuri non toxice. Marca oferă o varietate mare de produse, cum ar fi Organic Lip Love Lipstick, o alegere excelentă dacă doriți să vă păstrați buzele hidratate și cu o strălucire frumoasă.

C.A.

NICIUN COMENTARIU