23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 14:57
No menu items!

„Craiova” lui Adrian Mititelu, pusă sub sechestru

spot_img

Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului Brașov

Echipa Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu propriu cu formatia Rapid Bucuresti, scor 1-1 in meciul din cadrul etapei a 23-a a sezonului 2007-2008.

Lichidatorul FC Universitatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, a obţinut la Tribunalul Braşov o decizie de instituire a sechestrului pe bunurile ce aparţin societăţii care a patronat clubul. Motivul acestei cereri care a primit girul instanței este că societatea care a patronat clubul a fost împiedicată să valorifice bunurile clubului. Este vorba de autocarul clubului, marca Mercedes, şi mai multe maşini de lux.

Tentativa lichidatorului societăţii care a deţinut clubul de a valorifica bunurile rămase în patrimonial firmei s-a soldat cu un eşec după ce a fost împiedicat de fostul administrator, Adrian Mititelu şi de actualul administrator, Mircea Moise. Cel puţin aşa reiese dintr-o sentinţă a Tribunalului Braşov de la începutul acestei luni, publicată în Buletinul Insolvenţei din 18 septembrie.  Prin sentinţa amintită, judecătorul sindic care gestionează dosarul a admis cererea lichidatorului de a dispune sechestru pe toate bunurile clubului.

Admite cererea formulată de reclamanta AGENŢIA DE INSOLVENŢA SPRL, CUI RO 25709700, cu sediul în Bucureşti, str. B. P. Hasdeu nr. 12, sector 5, în calitatea de lichidator judiciar al debitoarei SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA în contradictoriu cu debitoarea pârâta SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA prin administrator special MIRCEA MOISE, (…), cu sediul în Craiova, str. Sf. Dumitru, nr. 1, parter, cod 1100, jud. Dolj, şi în consecinţă: Dispune instituirea unui sechestru asigurator asupra tuturor bunurilor mobile ce aparţin SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, în mâinile oricarei persoane s-ar afla fara titlu legal.

 hotărârea Tribunalului Brașov

Decizia Tribunalului Brașov poate fi atacată cu recurs.

CITEȘTE AICI DECIZIA JUDECĂTOREASCĂ

Potrivit lichidatorului, cererea de sechestru a venit după ce lichidatorul judiciar nu a putut intra în posesia bunurilor mobile și a documentelor care aparțin debitorului. Asta deşi administratorul special Mircea Moise şi fostul administrator special Adrian Mititelu au fost notificaţi în repetate rânduri, dar nu au dat curs solicitărilor.

Aducem la cunostinţa instanţei de judecată faptul că lichidatorul judiciar a formulat plângeri penale cu privire la inacţiunile administratorilor debitorului SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, acestea fiind în stadiu de cercetare.

hotărârea Tribunalului Braşov

Adrian Mititelu a pus încă de la început prăbușirea echipei sale pe seama faptului că primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a vrut să lanseze o altă echipă în același oraș.

Cristi Ciupercă