17.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 9:33
No menu items!

Șeful CNADNR a demisionat după dezvăluirile din Sursa Zilei

spot_img

Șeful CNADNR a demisionat în urma dezvăluirilor Sursa Zilei

Directorul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Mircea Pop, i-a prezentat luni demisia premierului Victor Ponta.

„Și-a dorit asta foarte tare”, a explicat premierul. Potrivit acestuia, motivul demisiei șefului CNADNR a fost nemulțumirea primului ministru vizavi de faptul că, în timp ce angajații CNADNR lucrau de zor la deszăpezire, șefii companiei, în frunte cu Mircea Pop, petreceau la Bâlea Lac.

Victor Ponta a anunțat că vor urma și alte demisii la CNADNR. „Toți cei care ar fi trebuit să fie pe teren și se aflau la Bâlea vor fi demiși”, a completat premierul.

Sursa Zilei a relatat în exclusivitate că şefii CNADNR au petrecut la munte în noaptea de joi spre vineri, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat și au emis două avertizări de Cod galben și portocaliu pentru nordul și estul țării. De altfel, începând din noaptea de joi spre vineri şi până sâmbătă, autoritățile au închis peste 40 de drumuri din cauza viscolului.

Vineri după-amiază, premierul Victor Ponta anunţa că, în cazul în care constată că, joi seara, la Bâlea Lac, directorii companiei “se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri”, îi va da pe toţi afară.

R.D.