Prima reacție a PSD, după ce Sevil Shhaideh a fost pusă sub acuzare de DNA

Liderii PSD au reacționat oficial, vineri, după ce Sevil Shhaideh, vicepremier, a fost informată că are calitatea de suspect într-un dosar deschis de DNA. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis, într-un comunicat de presă al PSD, că întreg partidul este stupefiat de campania procurorilor, care l-ar avea drept țintă pe Liviu Dragnea.

”Suntem stupefiați de abuzurile statului paralel”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, vineri, la Antena 3. În plus, ”e posibil să cerem revocări, demisii și anchete”, a mai spus Ștefănescu. În plus, Codrin Ștefănescu a susținut că acțiunea de vineri a DNA ar fi o “manevră” a lui George Maior de a prelua PSD.

Suntem pur şi simplu stupefiaţi! În plin scandal naţional ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susţinut de înregistrări, filmări, declaraţii incendiare din interior, scandal care este preluat până şi de presa internaţională, rămăşiţele fostului binom, în loc să-şi prezinte în bloc demisiile de urgenţă, continuă bătălia nu numai împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea, ci pur şi simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăţi fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică şi nu în ultimul rând pentru asanarea instituţiilor statului.
Pentru că există tot mai multe informaţii că rămăşiţele binomului ce se simt ameninţate de campania de curăţare a sistemului, declanşată de PSD, acţionează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului, printr-o adevărată operaţiune, desfăşurată în mod special prin intermediul DNA şi a acoperiţilor din presă. 
Adică, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se visează preşedinte al PSD, prim-ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acţiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD.
Ştim de mult despre acest plan, suntem informaţi chiar şi din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate „odioşeniile” pe care le pun la cale, şi îi anunţăm public că nu vor avea nicio şansă să ducă acest plan până la capăt. Şi în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii şi anchete vizavi de toate declaraţiile şocante apărute în ultimele săptămani. 
Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României şi aducerea în matca constituţională a tuturor instituţiilor statului. Punct.

Codrin Ștefănescu,
Secretar general adjunct al PSD

NICIUN COMENTARIU