Liviu Dragnea, liderilor PSD la începutul ședinței CEx: “Riscăm să ne omorâm între noi”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, în discursul de la debutul ședinței Comitetului Executiv, că partidul riscă să facă implozie și își asumă parte din vina pentru această situație.

”Am ajuns într-o situație tensionată, din cauza mai multor oameni, dar și din vina mea. A fost o comunicare gestionată prost, atât din partea mea, cât și din partea Guvernului, s-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere, care l-a pus pe Mihai (Tudose – n.r.) într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ținut și țin în continuare. Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns Mihai, și din vina mea”, a spus Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.

Președintele PSD li s-a adresat apoi miniștrilor: “V-am primit cu drag, pe fiecare, de fiecare dată. Dar unii veneau la mine și discutam despre niște decizii, după care mergeau la Mihai și spuneau că am spus să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de Guvern.(…)”

“Cred că trebuie să revenim la atmosfera care era între noi în 2015, când eram camarazi și prieteni. Așa vom învinge, vom fi in stare să gestionăm un program de guvernare, care deja își produce efecte. Ne ducem la creștere economică de 6%. Se poate! Eu a treia oara la Iohannis nu mă mai duc. Vă știu pe fiecare dintre voi. Riscăm să ajungem într-o situație în care să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm”, a mai spus Liviu Dragnea.

NICIUN COMENTARIU