22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 13:46
No menu items!

ZOOM Escaper, aplicația care te scapă de întâlnirile online nedorite

spot_img

Cine vrea să scape de ședințele și întâlnirile online, o poate face acum foarte ușor. O aplicație te ajută cu efecte care să dea impresia că ai o conexiune slabă și sunete atât de stânjenitoare, încât participanții vor fi nerăbdători să părăsești reuniunea virtuală.

Zoom Escaper este aplicația care pune la dispoziţie pretexte credibile pentru a vă sustrage de la ședințele și întâlnirile online.

Sunetele și efectele de pe Zoom Escaper sunt diverse și variază de la efecte care să dea impresia că ai o conexiune proastă și până la plânsete (de soți, de neveste, de bebeluși), sunete de construcții, lătrat, furtună, folosirea toaletei și multe altele. 

„Poţi face în aşa fel încât prezenţa ta să devină de nesuportat pentru ceilalţi. Asta, desigur, dacă nu reuşiţi să o daţi singuri în bară şi aveţi nevoie de ajutor” , spune Sam Lavgine, dezvoltatorul aplicaţiei.

Impresiile stârnite de aplicaţie variază de la susţinerea acesteia pentru un Nobel, la avertismente pentru angajatori, să nu se lase păcăliţi de asemenea tertipuri.