-0.9 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 2:07
No menu items!

Ziua News: Famiglia CIUCU – “Sforarul” și “Pensionara de lux”

spot_img

Candidatul liberal la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost bine conectat la banii europeni, scrie ziuanews.ro citând materialul prezentat în mai 2018 de Antena 3, care dezvăluia cum Ciucu împreună cu soția sa, cu Cristian Ghinea și concubina sa, Oana Ganea, plimba bani europeni prin firme și ONG-uri.

Potrivit materialului citat, ani de zile acesta și-a plătit salariul din aceste fonduri, inclusiv mamei lui, care a fost angajată în același timp la ACRPE și la HF Advising, practic Angelia Ștefan “lucra” in același timp în trei locuri, una la stat și două la privat. Este vorba despre cea care a fost autoarea unui teribil accident auto musamalizat, despre care Ziuanews a relatat pe larg (amanunte AICI), si, cu toate ca intreaga presa a preluat dezvaluirea, nici pana acum autoritatile n-au dat un raspuns fata de seria de ilegalitati petrecuta cu aceasta ocazie.

Jurnaliștii de la ziuanews.ro susțin că în plus față de investigația Antenei 3 au aflat că toată familia Ciucu este conectată la bani publici. Mama candidatului liberal, Angelina Ștefan, pensionară, a fost angajata mai multor instituții ale statului.

Doar într un an de zile de când PNL este la guvernare, pensionara Angelina Ștefan a fost angajată în mai multe funcții publice (vezi facsimilele alaturate):

– Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, venit 16.042 ron/an
– ANSVSA, Consilier Instituții Publice, Consilier Președinte ANSVSA, venit 55.060 ron/an
– Ministerul Finanțelor Publice, Consilier al Ministrului Finanțelor, venit 19.404 ron/an
– ANAF, Director Cabinet al Vicepreședintelui ANAF, Sandu Costea, Șeful Antifraudă și Inspecție Fiscală (ocupa functia din 07.09.2020 deci inca nu stim suma pe care o v-a primi și de aici).