12.9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 18:47

Ziarist ajuns la câteva momente după explozie: Nu am fost în stare să scot telefonul din buzunar

spot_img

Ziaristul Costin Stucan de la ProSport a postat pe contul său de Facebook ce a văzut la Clubul Colectiv, unde a ajuns la puțin timp după explozia care a făcut 26 de morți. Scenele sunt apocaliptice.

Am fost acolo, dar n-am fost în stare să scot telefonul din buzunar. Am văzut paramedici făcându-i masaj cardiac cu rândul unui tânăr întins inert pe o targă, în timp ce prietena voia să-l aducă înapoi frecându-i disperată palma. Am văzut alți paramedici, și alții pompând mecanic cu palmele în sternul altor tineri care nu se vedeau. Am văzut băieți arși, tremurând în stare de șoc, fete plângând, asistente fugind dezorientate cu pungile de plasmă. Zeci de salvări, zeci de mașini de pompieri.
N-a fost explozie. Conform celor care apucaseră să iasă, au fost aprinse artificii, iar buretele care antifona peretele clubului a luat foc. O jandarmeriță de 25-26 de ani mărturisea că n-a văzut niciodată așa ceva. Pomenea despre 20 de persoane fără puls.
Probabil așa arată infernul. Plus sunet asurzitor de sirene. Rugați-vă pentru tinerii întinși pe tărgi, în stradă, cu inima oprită. frown emoticon
PS – Nu am fost în club, slavă Domnului. Am mers pentru a înțelege ce a fost acolo.