10.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 19:23

Zgonea: Politician este o meserie riscantă. A te numi Zgonea nu este o mare plăcere

spot_img

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a declarat, sâmbătă, că meseria de politician este riscantă, pentru că el a trăit “clipe foarte curioase ca politician”

Valeriu Zgonea

Valeriu Zgonea a spus că este o onoare să fie deputat, dar “am avut şi momente delicate în ultimii 15 ani, în care oamenii m-au apostrofat, mi-au vorbit mai contondent, dar m-am obişnuit, familia mea a trecut prin momente mai dificile”.

“Sunt lucruri pe care ţi le asumi în momentul în care cineva intră într-un parteneriat cu tine şi devine partener cu tine de viaţă îţi asumi lucru acesta. Să ştii că a te numi Zgonea nu este o mare plăcere”, a mărturisit Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a declarat, de asemenea, că Victor Ponta este prietenul şi partenerul său de proiect şică vorbesc zilnic, pentru că au și alte probleme importante de discutat.

 “Victor Ponta este prietenul şi colegul meu şi partenerul meu de proiect, un proiect care este un proiect de succes pentru România şi pentru partid şi pentru aliaţii săi, astfel încât, nu trebuie să ne ascundem, cred că nu doreşte nimeni, nici dumneavostră, nici eu, niciun român nu doreşte altuia răul şi în momentul acesta şi clipele prin care trece familia lui sunt dificile. Ca politician, şi el şi eu suntem vaccinaţi, suntem pregătiţi pentru orice, că de aceea ne-am ales această meserie care astăzi este mai periculoasă decât cea mai ….”, a spus Zgonea, întrebat de situaţia premierului.