7.9 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 11:51

Zeci de călători evacuați din InterRegio Brașov – București Nord, de la o degajare de fum

Câteva zeci de călători din trenul InterRegio care circula, miercuri, pe ruta Braşov – Bucureşti Nord au fost evacuaţi din ultimele două vagoane ale garniturii, după ce la penultimul vagon a avut loc o degajare de fum la un boghiu

Peste 5.000 de ceferişti ar putea ieşi în stradă pe 25 iulie
foto: replicaonline.ro

Trenul a staționat, din cauza incidentului, mai bine de o oră şi jumătate în gara din Comarnic. Conductorul trenului de pasageri InterRegio 1636, care circula pe ruta Braşov – Bucureşti Nord a intervenit cu extinctoarele din dotarea trenului.

Conform reprezentanţilor biroului de comunicare din cadrul CFR Călători, din cauza unei defecţiuni tehnice la un boghiu de la penultimul vagon al garniturii feroviare, s-a produs o emanaţie de fum.

Câteva zeci de călători aflaţi în ultimele vagoane ale trenului au fost evacuaţi şi redistribuiţi în celelalte vagoane, fără ca nimeni să fie rănit.Trenul, care a staţionat în gara din Comarnic o oră şi jumătate, şi-a reluat drumul către Bucureşti Nord la ora 17.16, fără a fi pusă în pericol siguranţa circulaţiei şi a pasagerilor, precizează reprezentanţii CFR.

S.M.