19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 2:37
No menu items!

Zece locuri unde nu e niciodată iarnă – FOTO

spot_img

Puerto.Rico.coast

Dacă vreți să evadați în zilele friguroase de iarnă, Huffington Post vă propune o listă cu zece locuri în care nu ninge niciodată.

Puerto Rico

puerto-rico

Nu veţi vedea vreodată zăpadă în Puerto Rico. Doar palmieri, nisip alb, soare strălucitor şi temperaturi medii anuale cuprinse între 24 şi 29 de grade.

Marea Barieră de Corali

marea20bariera20de20corali8

Singura întindere albă pe care o veţi vedea aici este mărginită de turcoazul oceanului și nu se va topi sub arzătoarele raze ale soarelui australian. De fapt, nisipul este atât de fierbinte, încât ai nevoie de un ghid de supravieţuire.

Deşertul Sahara

sahara_desert

Niciodată nu veţi simţi frigul sub soarele saharian care urcă temperaturile până la 60 de grade Celsius. Oricum, pentru unii este mai bine pe cămilă decât pe placa de snowboard.

Santa Lucia

Caribbean-Island-of-Saint-Lucia

La fel ca în restul Ahipelagului Caraibelor, mica insulă Sfânta Lucia are parte de o climă caldă, tropicală, pe tot parcursul anului. În plus, beneficiaţi de privelişti spectaculoase și plaje deosebite.

Vestul Africii de Sud

mauritius3

Zona din vestul Africii de Sud se bucură de temperaturi plăcute, subtropicale, tot timpul anului. Iernile sunt blânde aici, iar precipitaţiile sunt doar sub formă de ploaie. În rest, vremea este caldă şi însorită.

Seychelles

Seychelles

Temperaturile în Seychelles foarte rar scad sub 24 de grade sau depăşesc 32 de grade. Asta înseamnă că puteţi să vă scăldaţi şi să înotaţi tot timpul anului.

Deşertul Wadi Rum

DSC_0526

În deşertul iordanian Wadi Rum (scena filmărilor pentru “Lawrence al Arabiei”), temperaturile se apropie de 50 de grade clesius, dezvăluind zilnic privelişti surprinzătoare.

Belize

Great_Blue_Hole

Singurele bucăţi de gheaţă pe care le veţi vedea aici sunt cele din coctailul pe care îl savuraţi sub dezmierdarea caldă a soarelui Caraibelor.

Riviera Maya

photoEscudo_tresDiasRM_threedaysinrivieramaya

Riviera Maya, precum şi întreaga peninsulă Yucatan, este un paradis ce se bucură tot timpul de temperaturi tropicale de 26 de grade Celsius, fluctuaţiile anuale nefiind mai mari de 4-6 grade.

Fiji

fiji8

Nici aici nu veţi vedea vreodată ninsoare, ci doar apusuri de soare superbe

C.A.