25.8 C
București
luni, 26 septembrie 2022 - 19:35
No menu items!

Zamfir: Dacă moțiunea de cenzură este și despre Energie sau Mediu, vor vota chiar și Tăriceanu, Anton sau Gavrilescu?

spot_img

Opoziția încearcă, din nou, să răstoarne Guvernul prin moțiune de cenzură. Într-un context politic tensionat, urmare a ieșirii ALDE de la guvernare, Daniel Zamfir lansează o serie de întrebări cheie.

„În primul rând, vreau să văd textul moțiunii de cenzură. ALDE, chiar și în acest moment, cred că trebuie să analizeze foarte atent situația în care se va pune, în contextul în care moțiunea de cenzură vizează Guvernul în care au fost și miniștri ALDE. Ori noi, în ALDE, am spus că miniștri noștri au fost performanți. Și la Energie. Și la Mediu, de exemplu.

Ce vom face dacă în textul moțiunii de cenzură se vorbește despre faptul că atât la Energie, cât și la Mediu lucrurile au mers prost?! Votează domnul Anton Anton, de exemplu, împotriva Guvernului din care a făcut parte? Sau domnul Tăriceanu care l-a numit pe domnul Anton Anton? E o situație”, a spus Daniel Zamfir, miercuri, 11 septembrie, pentru DCNews.

„Nu știu dacă PSD vine cu o restructurare. Noi am cerut să ieșim de la guvernare tocmai pentru că am vrut restructurări și nu a vrut PSD. Ori, dacă PSD vine cu restructuarea, ALDE e într-o situație”, a mai spus Daniel Zamfir.

Valeriu Motoc