12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:04
No menu items!

YouTube a lansat un nou sistem de administrare a comentariilor online

spot_img

youtube

YouTube a lansat un nou sistem care le permite utilizatorilor să vizualizeze, să răspundă şi să modereze comentariile online într-o singură rubrică.

Noul sistem a fost lansat după ce YouTube a anunţat, în noiembrie 2013, că va modifica felul în care utilizatorii vor putea să comenteze videoclipurile care s-au dovedit a fi nepopulare în rândul lor, potrivit bbc.co.uk.

Astfel, sistemul va înlocui vechea metodă care permitea utilizatorilor să-și administreze comentariile din YouTube Inbox.

Pentru că utilizatorii site-ului erau nemulțumiți de acea metodă, administratorii site-ului au conceput rapid un nou sistem care să le ofere acestora o modalitate mai bună de a-și organiza și de a-și administra comentariile.

Însă, noua strategie s-a dovedit a fi una controversată. Anumiţi utilizatori protestează faţă de această modificare, iar alții au cerut administratorilor YouTube să aducă îmbunătățiri noului sistem online.

O problemă semnalată de multe persoane constă în faptul că noua pagină nu le permite utilizatorilor să răspundă în mod direct unor postări anteriare, aceștia fiind nevoiți să deschidă o nouă pagină.

 D.M.