3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 7:45
No menu items!

Yahoo a cumpărat o platformă care transmite concerte live, Evntlive

spot_img

 Yahoo! a primit peste 10.000 de cereri de informaţii din partea autorităţilor americane în perioada 1 decembrie 2012- 31 mai 2013

Yahoo a cumpărat o platformă online care transmite concerte live, Evntlive. Serviciul va fi inclus în proiectele video ale companiei.

Termenii tranzacţiei nu au fost încă dezvăluiţi, însă Yahoo va închide platforma Evntlive, care a strâns 2,3 milioane de dolari, încă de la lansarea din 2012. Echipa Evntlive se va ocupa de alte proiecte video ale Yahoo, potrivit Business Insider.

„De la lansarea serviciului beta, în aprilie 2013, am transmis în direct sute de concerte de la artişti extraordinari şi de la festivaluri, pentru fanii din întreaga lume. Deși serviciul nostru nu va mai fi valabil, suntem încântați să facem parte din echipa Yahoo”, au declarat reprezentanţii Evntlive.

Evntlive este o paltformă digitală care le permite utilizatorilor să vizioneze concerte live de pe PC-uri, tablete sau telefoane și le oferă posibilitatea să schimbe unghiurile de vedere ale filmărilor și să acceseze interviuri sau alte clipuri cu artiști.

D.M.