14 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 17:43
No menu items!

Wozniacki a învins-o pe Kvitova şi merge cu Radwanska în semifinale, la Turneul Campioanelor

spot_img

Caroline Wozniacki a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva cehă Petra Kvitova

caroline-wozniacki

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA, în ultimul meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor.

Caroline Wozniacki a câştigat grupa cu trei victorii din trei meciuri şi s-a calificat în semifinale alături de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, care a pierdut, tot vineri, ultimul ei meci, cu Maria Şarapova.

Astfel, ocupantele locurilor 2 şi 3 în clasamentul WTA, Maria Şarapova, respectiv Petra Kvitova au părăsit concursul.

În Grupa Roşie românca Simona Halep, locul 4 WTA, deja calificată în semifinale, o va întâlni, de la ora 14.30, pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

Halep, cu două victorii în tot atâtea meciuri, conduce în clasamentul Grupei Roşii, urmată de Williams, două victorii şi o înfrângere, de Ivanovici, o victorie şi un meci pierdut, şi de Bouchard, care a înregistrat trei înfrângeri.

În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare. Dacă va termina prima, atunci Halep va evolua împotriva polonezei Radwanska, în caz contrar va juca în faţa Carolinei Wozniacki.