14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 7:05
No menu items!

Winmarkt finalizează proiectul de modernizare a centrului comercial de la Tulcea, după investiții de 1 mil. €

spot_img

H&M a deschis al cincilea magazin din rețeaua Winmarkt

 winmarkt

Compania Winmarkt, care deține o rețea națională de 15 centre comerciale, a anunțat joi finalizarea procesului de modernizare a centrului din Tulcea, odată cu inaugurarea magazinului H&M.

”Winmarkt a investit, incepând cu 2014, peste 1 milion de euro în lucrările de modernizare ale proprietății sale din centrul orașului Tulcea, incluzând schimbarea fațadei centrului comercial, refacerea spațiilor interioare și pregătirea spațiului comercial pentru introducerea retailerului internațional”, potrivit unui comunicat al companiei.

Magazinul retailerului suedez H&M este localizat pe două niveluri, cu o suprafață de vânzare de peste 1.200 metri pătrați. Parteneriatul Winmarkt – H&M este extins la nivel de rețea, acesta fiind al cincilea magazin după cele deschise în Winmarkt din Buzău, Galați, Râmnicu Vâlcea și Piatra Neamț.

”Winmarkt Tulcea a trecut printr-un proces de modernizare, care s-a finalizat odată cu această inaugurare. Suntem siguri că H&M din centrul comercial Winmarkt va fi primit foarte bine de locuitorii din Tulcea”, a declarat Carlo Barban, CEO Winmarkt.

Mix-ul comercial al centrelor comerciale Winmarkt este calibrat în funcție de oraș și de puterea de cumpărare locală, fiind împărțit în proporții egale între comercianți locali, naționali și internaționali.

Rețeaua Winmarkt, compusă din 15 centre comerciale aflate în 13 orașe ale țării, are o suprafață închiriabilă (GLA) de aproximativ 90.000 mp. Acestea sunt situate la ”km zero” în fiecare oraș și au o medie anuală a traficului de peste 30 milioane de vizitatori.

Compania Winmarkt este deținută din 2008 de italienii de la Immobiliare Grande Distribuzione (IGD).