18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 13:34

Vrei nuntă anul acesta? Învață cum să-ți testezi invitații

Măsurile de relaxare adoptate de Guvern vor permite, în sfârşit, şi nunţi. Nu mai puțin de 200.000 de cupluri aşteaptă această veste, pentru că nu s-au putut căsători, până acum, din cauza pandemiei. Iar pentru a se putea căsători, mirii sunt dispuși să învețe cum să le facă teste rapide invitaților la intrarea în localul în care are loc evenimentul. Propunerea vine din partea Asociației furnizorilor din industria nunților, reprezentanții acesteia oferindu-se să le predea cursuri în acest sens însurățeilor. 

“Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste”, a precizat, marți, la Antena 3, Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.

“Sunt deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului.

Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200.000 de cupluri care așteaptă să-și facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții”, a explicat Caraman.