5.8 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 6:45
No menu items!

„Vreau să mor, viaţa s-a terminat!” Declarațiile șocante ale actorului Alain Delon

spot_img

Recent, BFMTV a avut acces la o expertiză medicală efectuată asupra actorului emblematic Alain Delon, în cadrul unei anchete în curs de desfășurare, ca urmare a plângerilor depuse de copiii săi împotriva însoțitoarei sale, Hiromi Delon. Evaluarea descrie un bărbat slăbit atât mental, cât și fizic, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la bunăstarea sa.

Copiii lui Alain Delon au depus o plângere împotriva celei pe care ei o numesc „dama de companie” a marelui actor. Astfel, a fost realizată o expertiză medicală care a scos la iveală că marele actor prezintă „risc suicidar major”.

Alain Delon se află într-o stare de sănătate precară

Expertiza medicală conturează imaginea unui bărbat slăbit atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic, notează BFM TV. Potrivit documentului, actorul în vârstă de 88 de ani se află într-o stare de sănătate precară.

Acesta prezintă „risc suicidar major”, „lipsa totală a discernământului” și „dureri difuze permanente”. Informațiile au ieșit la iveală în urma consultului medical pe care marele actor francez l-a efectuat între 13 septembrie și 4 octombrie 2023.

Analiza completă a sănătății fizice și psihice a actorului se înscrie în cadrul unei anchete privind plângerile depuse de cei trei copii ai lui Alain împotriva lui Hiromi Rollin.

Anthony Delon depusese în special o plângere pentru „violență deliberată și sechestrare a unei persoane vulnerabile, abuz de slăbiciune și hărțuire morală”.

Afirmă în mod repetat că nu mai vrea să trăiască

Potrivit sursei menționate, un expert însărcinat în cadrul anchetei penale a compilat opiniile altor profesioniști din domeniul sănătății care au urmărit dosarul medical al actorului.

Printre aceștia se află și un psihiatru. Specialistul a formulat un prim diagnostic în septembrie 2019. Astfel, a constatat o „reacție depresivă” în urma accidentului vascular cerebral suferit de actor.

Potrivit psihiatrului, marele actor și-a exprimat „descurajarea și o pierdere de încredere în corpul său”. Totodată, a spus de mai multe ori că „nu mai vrea să trăiască dacă trebuie să rămână handicapat sau spitalizat”.

Problemele psihologice cu care se confruntă Alain Delon sunt o temă recurentă în raportul medical întocmit în septembrie 2023.

Alți doi medici care l-au asistat în iulie și august 2023 au raportat un „risc suicidar major”.

„Gândurile sinucigașe” au fost menționate din nou în data de 1 septembrie. De această dată, problemele au ieșit la iveală în timpul unei vizite pe care actorul francez a primit-o la domiciliu.

 

Amalia-Alessandra